Halvvägs in på höstterminen

Vilken fantastisk termin
Lindy hop, bugg fortsättning 3 och bugg grundkurs är nu avslutade. Det är roligt att se hur kursdeltagarna utvecklas och att de fortsätter att anmäla sig till våra kurser. Det måste ju vara ett gott betyg?!

I går hade vi premiär för vår nya satsning Fredagsmys. Vilken kväll, jag blir glad bara av att tänka på det. Folk kom hit, några ända från Kristianstad och Åhus med mat till knytis. Massor med mat ska tilläggas och massor med efterrätt. Jag hann inte prova allt men det fanns väldigt goda hemmagjorda knäckebröd och fläderblomssaft. Magen räckte helt enkelt till för att provsmaka allt. Vår kursledare Christer höll i en timmes workshop i bugg. Roliga nya dansfigurer.
Vi har satt i gång med en ny kurs, Utveckla din bugg basic där man går in mer på grundtekniken. Foxtroten är även i gång och grundkursen i bugg i Ystad.  Närmast på schemat i höst har vi workshop i Salsa och kurserna West coast swing och bugg grundkurs intensiv.

Varje år så har vi haft en höstfest med band, mat och dans. I år är det 25 år sedan klubben startades och det firar vi med ett stort 25 års jubileum den 21 november. Det blir dans till Diamantorkestern. Har ni inte dansat till dem förut så är det hög tid att ni gör det nu. Anmälningarna har redan börjat trilla in så vänta inte för länge med att anmäla er om ni vill vara garanterade att få vara med.

Avslutningsvis vill vi gratulera Christer och Mia till den nya vinsten i Slottswingen i Halmstad.  På plats hade vi Även Einar Mårtensson och Karin Jörlöv som tävlade i Bugg 35+ N. Även Anna-Maria Andersson och Frans Mårtensson deltog i tävlingen men i Bugg Vuxen R. Det nådde inte ända fram men grymt bra jobbat. Det är värt att nämna att det var Anna-Marias första tävling och hon började dansa tidigare i år.

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Sune Larsson » Höstens kursschema :  ”Finns det fortsättning buggkurs”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Helst vill vi gå intensivkursen i Sjöbo!!!! Tack!!!!”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Hej!!! Jag och min man är intresserade av att gå en buggkurs hos Er i höst!! Mvh..”

  • Kicki, Vollsjö danssportklubb » Höstens kursschema :  ”Hej Cim. Kursstarten i Ystad för bugg är söndagen den 6/9 , kl 16.00-17.30, 10 k..”

  • Cim Månsson » Höstens kursschema :  ”Hej vi är några stycken som vill gå buggkurs i Ystad. Vilken dag o tid? Var? Pri..”

Senate inlägg

Etikettmoln

-