En fantastisk början 

En efter en sätter kurserna i gång
Högt deltagande på grundkurserna i Bugg. Kan det vara ett uppsving från Sommardansen i Ystad eller är det att vi har synliggjort oss själva mer? I vilket fall som så är vi jätte glada för denna tillströmning av nya medlemmar som vill lära sig dansa. Kanske kan vi få ett mer aktivt dansande i Skåne? Tyvärr fick vi ställa in West coast swingen i Ystad på grund av det låga intresset. Vi hoppas på att desto fler anmäler sig till kursen i Sjöbo som startar 21/10.


Något som vi provar att köra i höst är Fredagsmys. En kväll med dans, knytis och workshop. Förr fanns det dansställen och samlingspunkter runt vartenda hörn i trakten. Tyvärr ser vi att ställe efter ställe stänger ned på grund av det minskande intresset för att vara ute och dansa. Här har vi möjlighet att erbjuda dans på ett lättsamt sätt i dina hemtrakter där alla är välkomna. Boka in 9 oktober i kalendern. Ni kan läsa mer om evenemanget här

Vilken prestation Christer Jönsson och Marie-Louise “Mia” Mårtensson gjorde på Lakritsbuggen i Helsingborg. Fösta gången de tävlingsdansar med varandra och de tar hem segern i Bugg 35+ R. GRATTIS! 

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Sune Larsson » Höstens kursschema :  ”Finns det fortsättning buggkurs”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Helst vill vi gå intensivkursen i Sjöbo!!!! Tack!!!!”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Hej!!! Jag och min man är intresserade av att gå en buggkurs hos Er i höst!! Mvh..”

  • Kicki, Vollsjö danssportklubb » Höstens kursschema :  ”Hej Cim. Kursstarten i Ystad för bugg är söndagen den 6/9 , kl 16.00-17.30, 10 k..”

  • Cim Månsson » Höstens kursschema :  ”Hej vi är några stycken som vill gå buggkurs i Ystad. Vilken dag o tid? Var? Pri..”

Senate inlägg

Etikettmoln

-