Öppet hus och kursstart 

Sista sommardansen
Nu har sista sommardansen varit och vi vill tacka alla er som kommit ned och dansat med oss. Vi vill även tacka Ystad camping för det fantastiska bemötande och att vi har fått vara hos er dessa kvällar. 
Det har varit fem roliga kvällar med varierande väder. Vi hoppas att sommaren stannar kvar ett tag till men även i höst kommer det att hända saker.
Den kommer att vara fullspäckad med danskurser, socialdans och evenemang.
Alla våra medlemmar har dessutom rabatt på inträdet på Sundspärlan i Helsingborg.

Söndagen den 16 augusti har vi kursstart och öppet hus i folkets park Sjöbo. Se schema till höger. Ta med dig släkt och vänner och kom ned till oss och prova på olika danser eller bara ta en fika. 

Vi vill även gratulera Per Rosengren och Marcus Persson till vinsten av vars ett presentkort på en valfri danskurs hos oss. Grattis! 

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Sune Larsson » Höstens kursschema :  ”Finns det fortsättning buggkurs”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Helst vill vi gå intensivkursen i Sjöbo!!!! Tack!!!!”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Hej!!! Jag och min man är intresserade av att gå en buggkurs hos Er i höst!! Mvh..”

  • Kicki, Vollsjö danssportklubb » Höstens kursschema :  ”Hej Cim. Kursstarten i Ystad för bugg är söndagen den 6/9 , kl 16.00-17.30, 10 k..”

  • Cim Månsson » Höstens kursschema :  ”Hej vi är några stycken som vill gå buggkurs i Ystad. Vilken dag o tid? Var? Pri..”

Senate inlägg

Etikettmoln

-