Höstens kursschema 

Nu har det nya kursschemat kommit. 
Fler kurstillfällen och spännande workshops står på listan. Vad sägs om att prova dubbelbugg, salsa och boogie woogie?

I höst provar vi att köra några kurser i lindy hop. En fantastisk kurs som även ger många tips för dem som buggar. Passa på att vara med på våra west coast swing kurser. Fransisca och Micke som håller i kurserna är eftertraktade Sverige runt och håller många externa kurser. De kommer att köra både i Ystad och Sjöbo. Vänta inte för länge med att anmäla er då det finns ett begränsat antal med platser.

I höst så kommer vi utöka möjligheterna att ta danskurser genom att ha kurser både söndagar och onsdagar. Våra kursledare håller sig uppdaterade med det nyaste inom dansen och är spända och ser fram emot att hålla kurser för både nya och gamla medlemmar. Att tänka på är att dans ständigt utvecklas och förändras. Bugg idag är inte detsamma som för 10 år sedan och foxtrot har utvecklats till olika stilar som mysfox, norrlandsfox, latinfox och gnuss. 

Kommentarer

Arkiv

Länkar

-

Senaste kommentarer

  • Sune Larsson » Höstens kursschema :  ”Finns det fortsättning buggkurs”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Helst vill vi gå intensivkursen i Sjöbo!!!! Tack!!!!”

  • Birgitta Lindgren » Höstens kursschema :  ”Hej!!! Jag och min man är intresserade av att gå en buggkurs hos Er i höst!! Mvh..”

  • Kicki, Vollsjö danssportklubb » Höstens kursschema :  ”Hej Cim. Kursstarten i Ystad för bugg är söndagen den 6/9 , kl 16.00-17.30, 10 k..”

  • Cim Månsson » Höstens kursschema :  ”Hej vi är några stycken som vill gå buggkurs i Ystad. Vilken dag o tid? Var? Pri..”

Senate inlägg

Etikettmoln

-